Imprezy okolicznościowe
Lemon Tree Restauracja I Ogród
Restauracja Lemon Tree zaprasza do skorzystania z naszego lokalu podczas organizacji przyjęć rodzinnych i firmowych.
Do Państwa dyspozycji oddajemy restaurację, dwie sale bankietowe, dwie hale namiotowe i duży ogród.
W menu proponujemy różnorodne dania gwarantując jakość produktu, świeżość, sezonowość i własnoręczne wykonanie. Dzieciom zapewniamy zabawę z animatorami a dorosłym dużo przestrzeni i niepowtarzalny klimat.
Tych którzy chcą zaprosić gości do domu zapraszam do skorzystania z naszego cateringu. Zapewniamy zarówno dostawę potraw jak też kompleksową usługę cateringową.
Jeśli nasza propozycja wzbudzi Państwa zainteresowanie proszę o kontakt i ewentualne spotkanie w celu omówienia Państwa potrzeb i zrobienie wstępnej rezerwacji.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do kontaktu Dariusz Michalczyk 604575720
Oferta na przyjęcie okolicznościowe 190 zł./os.
Przystawki 250g./os.
Wędzone/ pieczone mięsa, pasztet, ćwikła, chrzan i żurawina
Rożki z ciasta filo ze szpinakiem i suszonym pomidorem
Caprese – mozarella z pomidorem, grillowanymi warzywami i zielonym pesto
Quiche mix np: łosoś/szpinak, feta, chorizo/suszony pomidor)
Sałata grecka z serem feta z sosem vinaigrette
Wybór pieczywa
Możliwość wymiany przystawek na:
Śledzie w oleju z cebulką
Sałatka z marynowanym w miodzie i balsamico kurczakiem, warzywami, mixem sałat i sosem vinaigrette
Carpaccio z buraka z rucolą i orzechami
Zupy 300ml. /os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch zup dopłata – 5,00/os.)
Rosół z makaronem
Krem z pomidorów z zielonym pesto i prażonymi pestkami słonecznika
Dania drugie 400 g./os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch dań dopłata – 10,00/os.)
Piersi z kurczaka/sos z suszonych pomidorów/ziemniaki puree/mix surówek
Wolno pieczony schab karkowy/sos grzybowy/ gnocchi/ mix surówek
Tilapia/ szpinak/sos kaparowo cytrynowy/ryż jasminowy/ mix surówek
Vege: Gnocchi z mozzarella i pomidorami/białe wino/warzywa sezonowe/pomidory
( UWAGA: Dania wege i wegan do indywidualnego ustalenia)
Deser: 150g./os.
Mix ciast ( sernik, szarlotka, czekoladowe )
Napoje – bez limitu
Kawa oraz herbata – bufet oraz serwis z baru ( do każdej rezerwacji ustawiamy bufet z kawą, herbatą i deserami)
Woda, soki – w stole
Napoje gazowane – podawane na życzenie
W cenie menu:
Przygotowanie stołu dla gości nakrytego obrusem, serwetki, kwiatki sezonowe w wazoniku
Menu dla dzieci dostępne jest bez limitu podczas trwania rezerwacji ( zupa pomidorowa, fingersy z kurczaka z frytkami, makaron pomodoro, naleśniki z serem i pizza w kilku rodzajach)
Dzieci liczone są z 30% rabatem od finalnie ustalonej ceny za osobe dorosłą. Dolną granicę wiekową ustalamy w oparciu o to czy szykujemy dla dziecka miejsce przy stole a górną granicę wiekową określamy wyborem menu czy dana osoba będzie korzystała z menu dziecięcego czy z menu dla dorosłych.
Do końcowego rachunku doliczamy 10% serwisu lecz nie mniej niż 500 zł.
W przypadku imprez w dniach pon-czwartek, święta lub w godzinach wieczorno – nocnych po 22.00 serwis ustalany indywidualnie.
Ewentualne dodatkowe koszty:
Pokrowce elastyczne na krzesła białe – 12,00 zł./os.
Kompozycje ze świeżych kwiatów na stół – 200,00 zł./szt.
Tort – 20,00 zł./os.smak i wygląd tortu ustalany indywidualnie, ( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)
Tort własny – opłata tortowego 2 zł./os. nie mniej niż 50 zł. w cenie tortowego przechowanie tortu w lodówce, zastawa i akcesoria potrzebna do wyserwowania tortu.( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)
Dodatkowa przekąska gorąca: żurek lub węgierska zupa gulaszowa 250 ml./os. – 25 zł./os.
Alkohol w dwóch podstawowych wersjach:
1.Opłata korkowego 10zł./os. – można dostarczyć własny alkohol, my go przechowamy, schłodzimy, podamy w odpowiedniej temperaturze i zapewnimy szkło ( cena dotyczy podstawowej wersji z wódką i winem )
2.Alkohol według zużycia, przykłądowe ceny: piwo z nalewaka 0,5l. – 12 zł./wino białe i czerwone 0,7l. – 60 zł./butelka, wódka 0,5l. - 65zł/butelka. /prosecco 0,7l - 70zł./butelka
Przy organizacji imprez w salach ogrodowej i lustrzanej dopłata do całości rachunku odpowiednio 300 zł. sala ogrodowa i 400 zł. sala lustrzana.
Oferta na przyjęcie okolicznościowe 200 zł. /os.
Przystawki 300g./os.
Wędzone/ pieczone mięsa, pasztet, ćwikła, chrzan i żurawina
Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym i dodatkami
Rożki z ciasta filo ze szpinakiem i suszonym pomidorem
Caprese – mozarella z pomidorem, grillowanymi warzywami i zielonym pesto
Quiche mix np: łosoś/szpinak, feta, chorizo/suszony pomidor)
Sałata z kozim serem, buraczkami, gruszką, pomarańczą, mixem sałat i sosem vinaigrette
Wybór pieczywa
Możliwość wymiany przystawek na:
Śledzie w oleju z cebulką
Sałatka z marynowanym w miodzie i balsamico kurczakiem, warzywami, mixem sałat i sosem vinaigrette
Carpaccio z buraka z rucolą i orzechami
Mezze: hummus/tapenáda z oliwek/pesto
Zupy 300ml. /os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch zup dopłata – 5,00/os.)
Rosół z makaronem
Krem z pomidorów z zielonym pesto i prażonymi pestkami słonecznika
Krem z białych warzyw z grzankami
Żurek
Dania drugie 400 g./os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch dań dopłata – 10,00/os.)
Piersi z kurczaka/sos z suszonych pomidorów/ziemniaki puree/mix surówek
Polędwiczka wieprzowa /sos grzybowy lub sos serowy/ gnocchi/ mix surówek
Tilapia/ szpinak/sos kaparowo cytrynowy/ryż jasminowy/ mix surówek
Vege: Gnocchi z mozzarella i pomidorami/białe wino/warzywa sezonowe/pomidory
Vegan:Tajskie żółte curry/warzywa/tofu/mleko kokosowe/ryż jaśminowy/orzechy ziemne
( UWAGA: Dania wege i wegan do indywidualnego ustalenia)
Deser: 150g./os.
Mix ciast ( sernik, szarlotka, czekoladowe )
Napoje – bez limitu
Kawa oraz herbata – bufet oraz serwis z baru ( do każdej rezerwacji ustawiamy bufet z kawą, herbatą i deserami)
Woda, soki – w stole
Napoje gazowane – podawane na życzenie
W cenie menu:
Przygotowanie stołu dla gości nakrytego obrusem, serwetki, kwiatki sezonowe w wazoniku
Menu dla dzieci dostępne jest bez limitu podczas trwania rezerwacji ( zupa pomidorowa, fingersy z kurczaka z frytkami, makaron pomodoro, naleśniki z serem i pizza w kilku rodzajach)
Dzieci liczone są z 30% rabatem od finalnie ustalonej ceny za osobe dorosłą. Dolną granicę wiekową ustalamy w oparciu o to czy szykujemy dla dziecka miejsce przy stole a górną granicę wiekową określamy wyborem menu czy dana osoba będzie korzystała z menu dziecięcego czy z menu dla dorosłych.
Do końcowego rachunku doliczamy 10% serwisu lecz nie mniej niż 500 zł.
W przypadku imprez w dniach pon-czwartek, święta lub w godzinach wieczorno – nocnych po 22.00 serwis ustalany indywidualnie.
Ewentualne dodatkowe koszty:
Pokrowce elastyczne na krzesła białe – 12,00 zł./os.
Kompozycje ze świeżych kwiatów na stół – 200,00 zł./szt.
Tort – 20,00 zł./os.smak i wygląd tortu ustalany indywidualnie, ( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)
Tort własny – opłata tortowego 2 zł./os. nie mniej niż 50 zł. w cenie tortowego przechowanie tortu w lodówce, zastawa i akcesoria potrzebna do wyserwowania tortu.( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)
Dodatkowa przekąska gorąca: żurek lub węgierska zupa gulaszowa 250 ml./os. – 25 zł./os.
Alkohol w dwóch podstawowych wersjach:
1.Opłata korkowego 10zł./os. – można dostarczyć własny alkohol, my go przechowamy, schłodzimy, podamy w odpowiedniej temperaturze i zapewnimy szkło ( cena dotyczy podstawowej wersji z wódką i winem )
2.Alkohol według zużycia, przykłądowe ceny: piwo z nalewaka 0,5l. – 12 zł./wino białe i czerwone 0,7l. – 60 zł./butelka, wódka 0,5l. - 65zł/butelka. /prosecco 0,7l - 70zł./butelka
Przy organizacji imprez w salach ogrodowej i lustrzanej dopłata do całości rachunku odpowiednio 300 zł. sala ogrodowa i 400 zł. sala lustrzana.
Oferta na przyjęcie okolicznościowe 210 zł. /os.
Przystawki 300g./os.
Wędzone/ pieczone mięsa, pasztet, ćwikła, chrzan i żurawina
Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym i dodatkami
Rożki z ciasta filo ze szpinakiem i suszonym pomidorem
Caprese – mozarella z pomidorem, grillowanymi warzywami i zielonym pesto
Roladki szpinakowe z łososiem i cytrynowym mascarpone
Sałata z kozim serem, buraczkami, gruszką, pomarańczą, mixem sałat i sosem vinaigrette
Wybór pieczywa
Możliwość wymiany przystawek na:
Quiche mix np: łosoś/szpinak, feta, chorizo/suszony pomidor)
Tatar ze śledzia
Sałatka z marynowanym w miodzie i balsamico kurczakiem, warzywami, mixem sałat i sosem vinaigrette
Carpaccio z buraka z rucolą i orzechami
Mezze: hummus/tapenáda z oliwek/pesto
Zupy 300ml. /os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch zup dopłata – 5,00/os.)
Rosół z makaronem
Krem z pomidorów z zielonym pesto i prażonymi pestkami słonecznika
Krem z białych warzyw z grzankami
Żurek
Dania drugie 400 g./os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch dań dopłata – 10,00/os.)
Piersi z kaczki confit/sos owocowy/gruszka w białym winie i pomarańczach/gnocchi/sałatka z buraczków marynowanych
Polędwiczka wieprzowa /sos grzybowy lub sos serowy/ ziemniaki puree/ mix surówek
Poliki wołowe/sos na bazie czerwonego wina/gnocchi/buraczki zasmażane
Tilapia/ szpinak/sos kaparowo cytrynowy/ryż jasminowy/ mix surówek
Vege: Gnocchi z mozzarella i pomidorami/białe wino/warzywa sezonowe/pomidory
Vegan:Tajskie żółte curry/warzywa/tofu/mleko kokosowe/ryż jaśminowy/orzechy ziemne
( UWAGA: Dania wege i wegan do indywidualnego ustalenia)
Deser: 150g./os.
Mix ciast ( sernik, szarlotka, czekoladowe )
lub
Mini desery ( mus czekoladowy z wiśniami, tiramisu, panna cotta z musem owocowym)
Napoje – bez limitu
Kawa oraz herbata – bufet oraz serwis z baru ( do każdej rezerwacji ustawiamy bufet z kawą, herbatą i deserami)
Woda, soki – w stole
Napoje gazowane – podawane na życzenie
W cenie menu:
Przygotowanie stołu dla gości nakrytego obrusem, serwetki, kwiatki sezonowe w wazoniku
Menu dla dzieci dostępne jest bez limitu podczas trwania rezerwacji ( zupa pomidorowa, fingersy z kurczaka z frytkami, makaron pomodoro, naleśniki z serem i pizza w kilku rodzajach)
Dzieci liczone są z 30% rabatem od finalnie ustalonej ceny za osobe dorosłą. Dolną granicę wiekową ustalamy w oparciu o to czy szykujemy dla dziecka miejsce przy stole a górną granicę wiekową określamy wyborem menu czy dana osoba będzie korzystała z menu dziecięcego czy z menu dla dorosłych.
Do końcowego rachunku doliczamy 10% serwisu lecz nie mniej niż 500 zł.
W przypadku imprez w dniach pon-czwartek, święta lub w godzinach wieczorno – nocnych po 22.00 serwis ustalany indywidualnie.
Ewentualne dodatkowe koszty:
Pokrowce elastyczne na krzesła białe – 12,00 zł./os.
Kompozycje ze świeżych kwiatów na stół – 200,00 zł./szt.
Tort – 20,00 zł./os.smak i wygląd tortu ustalany indywidualnie, ( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)
Tort własny – opłata tortowego 2 zł./os. nie mniej niż 50 zł. w cenie tortowego przechowanie tortu w lodówce, zastawa i akcesoria potrzebna do wyserwowania tortu.( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)
Dodatkowa przekąska gorąca: żurek lub węgierska zupa gulaszowa 250 ml./os. – 25 zł./os.
Alkohol w dwóch podstawowych wersjach:
1.Opłata korkowego 10zł./os. – można dostarczyć własny alkohol, my go przechowamy, schłodzimy, podamy w odpowiedniej temperaturze i zapewnimy szkło ( cena dotyczy podstawowej wersji z wódką i winem )
2.Alkohol według zużycia, przykłądowe ceny: piwo z nalewaka 0,5l. – 12 zł./wino białe i czerwone 0,7l. – 60 zł./butelka, wódka 0,5l. - 65zł/butelka. /prosecco 0,7l - 70zł./butelka
Przy organizacji imprez w salach ogrodowej i lustrzanej dopłata do całości rachunku odpowiednio 300 zł. sala ogrodowa i 400 zł. sala lustrzana.
Oferta na przyjęcie okolicznościowe 220 zł. /os.
Przystawki 300g./os.
Wędzone/ pieczone mięsa, pasztet, ćwikła, chrzan i żurawina
Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym i dodatkami
Rożki z ciasta filo ze szpinakiem i suszonym pomidorem
Caprese – mozarella z pomidorem, grillowanymi warzywami i zielonym pesto
Tatar z łososia z avocado
Sałata z kozim serem, buraczkami, gruszką, pomarańczą, mixem sałat i sosem vinaigrette
Wybór pieczywa
Możliwość wymiany przystawek na:
Quiche mix np: łosoś/szpinak, feta, chorizo/suszony pomidor)
Tatar ze śledzia
Sałatka z marynowanym w miodzie i balsamico kurczakiem, warzywami, mixem sałat i sosem vinaigrette
Carpaccio z buraka z rucolą i orzechami
Mezze: hummus/tapenáda z oliwek/pesto
Zupy 300ml. /os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch zup dopłata – 5,00/os.)
Rosół z makaronem
Krem z pomidorów z zielonym pesto i prażonymi pestkami słonecznika
Krem z białych warzyw z grzankami
Żurek
Tajska z kurczakiem i mlekiem kokosowym
Dania drugie 400 g./os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch dań dopłata – 10,00/os.)
Łosoś w teryaki/ryż jaśminowy/sałatka ze świeżych warzyw z sosem vinaigrette
Piersi z kaczki confit/sos owocowy/gruszka w białym winie i pomarańczach/gnocchi/sałatka z buraczków marynowanych
Polędwiczka wieprzowa /sos grzybowy lub sos serowy/ ziemniaki puree/ mix surówek
Poliki wołowe/sos na bazie czerwonego wina/gnocchi/buraczki zasmażane
Tilapia/ szpinak/sos kaparowo cytrynowy/ryż jasminowy/ mix surówek
Vege: Gnocchi z mozzarella i pomidorami/białe wino/warzywa sezonowe/pomidory
Vegan:Tajskie żółte curry/warzywa/tofu/mleko kokosowe/ryż jaśminowy/orzechy ziemne
( UWAGA: Dania wege i wegan do indywidualnego ustalenia)
Deser: 150g./os.
Mix ciast ( sernik, szarlotka, czekoladowe )
lub
Mini desery ( mus czekoladowy z wiśniami, tiramisu, panna cotta z musem owocowym)
Napoje – bez limitu
Kawa oraz herbata – bufet oraz serwis z baru ( do każdej rezerwacji ustawiamy bufet z kawą, herbatą i deserami)
Woda, soki – w stole
Napoje gazowane – podawane na życzenie
W cenie menu:
Przygotowanie stołu dla gości nakrytego obrusem, serwetki, kwiatki sezonowe w wazoniku
Menu dla dzieci dostępne jest bez limitu podczas trwania rezerwacji ( zupa pomidorowa, fingersy z kurczaka z frytkami, makaron pomodoro, naleśniki z serem i pizza w kilku rodzajach)
Dzieci liczone są z 30% rabatem od finalnie ustalonej ceny za osobe dorosłą. Dolną granicę wiekową ustalamy w oparciu o to czy szykujemy dla dziecka miejsce przy stole a górną granicę wiekową określamy wyborem menu czy dana osoba będzie korzystała z menu dziecięcego czy z menu dla dorosłych.
Do końcowego rachunku doliczamy 10% serwisu lecz nie mniej niż 500 zł.
W przypadku imprez w dniach pon-czwartek, święta lub w godzinach wieczorno – nocnych po 22.00 serwis ustalany indywidualnie.
Ewentualne dodatkowe koszty:
Pokrowce elastyczne na krzesła białe – 12,00 zł./os.
Kompozycje ze świeżych kwiatów na stół – 200,00 zł./szt.
Tort – 20,00 zł./os.smak i wygląd tortu ustalany indywidualnie, ( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)
Tort własny – opłata tortowego 2 zł./os. nie mniej niż 50 zł. w cenie tortowego przechowanie tortu w lodówce, zastawa i akcesoria potrzebna do wyserwowania tortu.( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)
Dodatkowa przekąska gorąca: żurek lub węgierska zupa gulaszowa 250 ml./os. – 25 zł./os.
Alkohol w dwóch podstawowych wersjach:
1.Opłata korkowego 10zł./os. – można dostarczyć własny alkohol, my go przechowamy, schłodzimy, podamy w odpowiedniej temperaturze i zapewnimy szkło ( cena dotyczy podstawowej wersji z wódką i winem )
2.Alkohol według zużycia, przykłądowe ceny: piwo z nalewaka 0,5l. – 12 zł./wino białe i czerwone 0,7l. – 60 zł./butelka, wódka 0,5l. - 65zł/butelka. /prosecco 0,7l - 70zł./butelka
Przy organizacji imprez w salach ogrodowej i lustrzanej dopłata do całości rachunku odpowiednio 300 zł. sala ogrodowa i 400 zł. sala lustrzana.