Imprezy okolicznościowe

 

Lemon Tree Restauracja I Ogród

Dariusz Michalczyk

gsm 604575720

mail:info@restauracja-lemontree.pl

www.restauracja-lemontree.pl

 

 

 

 

Restauracja Lemon Tree zaprasza do skorzystania z naszego lokalu podczas organizacji przyjęć rodzinnych i firmowych.

Do Państwa dyspozycji oddajemy restaurację, dwie sale bankietowe, dwie hale namiotowe i duży ogród.

W menu proponujemy różnorodne dania gwarantując jakość produktu, świeżość, sezonowość i własnoręczne wykonanie. Dzieciom zapewniamy zabawę z animatorami a dorosłym dużo przestrzeni i niepowtarzalny klimat.

 

Tych którzy chcą zaprosić gości do domu zapraszam do skorzystania z naszego cateringu. Zapewniamy zarówno dostawę potraw jak też kompleksową usługę cateringową.

 

Jeśli nasza propozycja wzbudzi Państwa zainteresowanie proszę o kontakt i ewentualne spotkanie w celu omówienia Państwa potrzeb i zrobienie wstępnej rezerwacji.

 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do kontaktu Dariusz Michalczyk 604575720

 

 

 

 

Oferta na przyjęcie okolicznościowe 190 zł./os.

 

Przystawki 250g./os.

Wędzone/ pieczone mięsa, pasztet, ćwikła, chrzan i żurawina

Rożki z ciasta filo ze szpinakiem i suszonym pomidorem

Caprese – mozarella z pomidorem, grillowanymi warzywami i zielonym pesto

Quiche mix np: łosoś/szpinak, feta, chorizo/suszony pomidor)

Sałata grecka z serem feta z sosem vinaigrette

Wybór pieczywa

 

Możliwość wymiany przystawek na:

Śledzie w oleju z cebulką

Sałatka z marynowanym w miodzie i balsamico kurczakiem, warzywami, mixem sałat i sosem vinaigrette

Carpaccio z buraka z rucolą i orzechami

 

Zupy 300ml. /os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch zup dopłata – 5,00/os.)

Rosół  z makaronem

Krem z pomidorów z zielonym pesto i prażonymi pestkami słonecznika

 

Dania drugie 400 g./os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch dań dopłata – 10,00/os.)

Piersi z kurczaka/sos z suszonych pomidorów/ziemniaki puree/mix surówek

Wolno pieczony schab karkowy/sos grzybowy/ gnocchi/ mix surówek

Tilapia/ szpinak/sos kaparowo cytrynowy/ryż jasminowy/ mix surówek

Vege: Gnocchi z mozzarella i pomidorami/białe wino/warzywa sezonowe/pomidory

( UWAGA: Dania wege i wegan do indywidualnego ustalenia)

 

Deser: 150g./os.

Mix ciast ( sernik, szarlotka, czekoladowe )

Napoje – bez limitu

Kawa oraz herbata – bufet oraz serwis z baru ( do każdej rezerwacji ustawiamy bufet z kawą, herbatą i deserami)

Woda, soki – w stole

Napoje gazowane – podawane na życzenie

 

W cenie menu:

Przygotowanie stołu dla gości nakrytego obrusem, serwetki, kwiatki sezonowe w wazoniku

Menu dla dzieci dostępne jest  bez limitu podczas trwania rezerwacji ( zupa pomidorowa, fingersy z kurczaka z frytkami, makaron pomodoro, naleśniki z serem i pizza w kilku rodzajach)

Dzieci liczone są z 30% rabatem od finalnie ustalonej ceny za osobe dorosłą. Dolną granicę wiekową ustalamy w oparciu o to czy szykujemy dla dziecka miejsce przy stole a górną granicę wiekową określamy wyborem menu czy dana osoba będzie korzystała z menu dziecięcego czy z menu dla dorosłych.

 

Do końcowego rachunku doliczamy 10% serwisu lecz nie mniej niż 500 zł.

W przypadku imprez w dniach pon-czwartek, święta lub w godzinach wieczorno – nocnych po 22.00 serwis ustalany indywidualnie.

 

 

 

 

 

Ewentualne dodatkowe koszty:

Pokrowce elastyczne na krzesła białe – 12,00 zł./os.

Kompozycje ze świeżych kwiatów na stół – 200,00 zł./szt.

Tort – 20,00 zł./os.smak i wygląd tortu ustalany indywidualnie, ( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)

Tort własny – opłata tortowego 2 zł./os. nie mniej niż 50 zł. w cenie tortowego przechowanie tortu w lodówce, zastawa i akcesoria potrzebna do wyserwowania tortu.( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)

Dodatkowa przekąska gorąca: żurek lub węgierska zupa gulaszowa 250 ml./os. – 25 zł./os.

Alkohol w dwóch podstawowych wersjach:

1.Opłata korkowego 10zł./os.  – można dostarczyć własny alkohol, my go przechowamy, schłodzimy, podamy w odpowiedniej temperaturze i zapewnimy szkło ( cena dotyczy podstawowej wersji z wódką i winem )

2.Alkohol według zużycia, przykłądowe ceny:  piwo z nalewaka 0,5l. – 12 zł./wino białe i czerwone  0,7l. – 60 zł./butelka, wódka 0,5l. -  65zł/butelka.  /prosecco 0,7l - 70zł./butelka

Przy organizacji imprez w salach ogrodowej i lustrzanej dopłata do całości rachunku odpowiednio 300 zł. sala ogrodowa i 400 zł. sala lustrzana.

 

Oferta na przyjęcie okolicznościowe 200 zł. /os.

 

Przystawki 300g./os.

Wędzone/ pieczone mięsa, pasztet, ćwikła, chrzan i żurawina

Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym i dodatkami

Rożki z ciasta filo ze szpinakiem i suszonym pomidorem

Caprese – mozarella z pomidorem, grillowanymi warzywami i zielonym pesto

Quiche mix np: łosoś/szpinak, feta, chorizo/suszony pomidor)

Sałata z kozim serem, buraczkami, gruszką, pomarańczą, mixem sałat i sosem vinaigrette

Wybór pieczywa

 

Możliwość wymiany przystawek na:

Śledzie w oleju z cebulką

Sałatka z marynowanym w miodzie i balsamico kurczakiem, warzywami, mixem sałat i sosem vinaigrette

Carpaccio z buraka z rucolą i orzechami

Mezze: hummus/tapenáda z oliwek/pesto

 

Zupy 300ml. /os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch zup dopłata – 5,00/os.)

Rosół  z makaronem

Krem z pomidorów z zielonym pesto i prażonymi pestkami słonecznika

Krem z białych warzyw z grzankami

Żurek

 

Dania drugie 400 g./os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch dań dopłata – 10,00/os.)

Piersi z kurczaka/sos z suszonych pomidorów/ziemniaki puree/mix surówek

Polędwiczka wieprzowa /sos grzybowy lub sos serowy/ gnocchi/ mix surówek

Tilapia/ szpinak/sos kaparowo cytrynowy/ryż jasminowy/ mix surówek

Vege: Gnocchi z mozzarella i pomidorami/białe wino/warzywa sezonowe/pomidory

Vegan:Tajskie żółte curry/warzywa/tofu/mleko kokosowe/ryż jaśminowy/orzechy ziemne

( UWAGA: Dania wege i wegan do indywidualnego ustalenia)

 

Deser: 150g./os.

Mix ciast ( sernik, szarlotka, czekoladowe )

 

 

 

Napoje – bez limitu

Kawa oraz herbata – bufet oraz serwis z baru ( do każdej rezerwacji ustawiamy bufet z kawą, herbatą i deserami)

Woda, soki – w stole

Napoje gazowane – podawane na życzenie

 

W cenie menu:

Przygotowanie stołu dla gości nakrytego obrusem, serwetki, kwiatki sezonowe w wazoniku

Menu dla dzieci dostępne jest  bez limitu podczas trwania rezerwacji ( zupa pomidorowa, fingersy z kurczaka z frytkami, makaron pomodoro, naleśniki z serem i pizza w kilku rodzajach)

Dzieci liczone są z 30% rabatem od finalnie ustalonej ceny za osobe dorosłą. Dolną granicę wiekową ustalamy w oparciu o to czy szykujemy dla dziecka miejsce przy stole a górną granicę wiekową określamy wyborem menu czy dana osoba będzie korzystała z menu dziecięcego czy z menu dla dorosłych.

 

Do końcowego rachunku doliczamy 10% serwisu lecz nie mniej niż 500 zł.

W przypadku imprez w dniach pon-czwartek, święta lub w godzinach wieczorno – nocnych po 22.00 serwis ustalany indywidualnie.

 

 

Ewentualne dodatkowe koszty:

Pokrowce elastyczne na krzesła białe – 12,00 zł./os.

Kompozycje ze świeżych kwiatów na stół – 200,00 zł./szt.

Tort – 20,00 zł./os.smak i wygląd tortu ustalany indywidualnie, ( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)

Tort własny – opłata tortowego 2 zł./os. nie mniej niż 50 zł. w cenie tortowego przechowanie tortu w lodówce, zastawa i akcesoria potrzebna do wyserwowania tortu.( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)

Dodatkowa przekąska gorąca: żurek lub węgierska zupa gulaszowa 250 ml./os. – 25 zł./os.

Alkohol w dwóch podstawowych wersjach:

1.Opłata korkowego 10zł./os.  – można dostarczyć własny alkohol, my go przechowamy, schłodzimy, podamy w odpowiedniej temperaturze i zapewnimy szkło ( cena dotyczy podstawowej wersji z wódką i winem )

2.Alkohol według zużycia, przykłądowe ceny:  piwo z nalewaka 0,5l. – 12 zł./wino białe i czerwone  0,7l. – 60 zł./butelka, wódka 0,5l. -  65zł/butelka.  /prosecco 0,7l - 70zł./butelka

Przy organizacji imprez w salach ogrodowej i lustrzanej dopłata do całości rachunku odpowiednio 300 zł. sala ogrodowa i 400 zł. sala lustrzana.

 

 

Oferta na przyjęcie okolicznościowe 210 zł. /os.

 

Przystawki 300g./os.

Wędzone/ pieczone mięsa, pasztet, ćwikła, chrzan i żurawina

Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym i dodatkami

Rożki z ciasta filo ze szpinakiem i suszonym pomidorem

Caprese – mozarella z pomidorem, grillowanymi warzywami i zielonym pesto

Roladki szpinakowe z łososiem i cytrynowym mascarpone

Sałata z kozim serem, buraczkami, gruszką, pomarańczą, mixem sałat i sosem vinaigrette

Wybór pieczywa

 

Możliwość wymiany przystawek na:

Quiche mix np: łosoś/szpinak, feta, chorizo/suszony pomidor)

Tatar ze śledzia

Sałatka z marynowanym w miodzie i balsamico kurczakiem, warzywami, mixem sałat i sosem vinaigrette

Carpaccio z buraka z rucolą i orzechami

Mezze: hummus/tapenáda z oliwek/pesto

 

Zupy 300ml. /os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch zup dopłata – 5,00/os.)

Rosół  z makaronem

Krem z pomidorów z zielonym pesto i prażonymi pestkami słonecznika

Krem z białych warzyw z grzankami

Żurek

 

Dania drugie 400 g./os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch dań dopłata – 10,00/os.)

Piersi z kaczki confit/sos owocowy/gruszka w białym winie i pomarańczach/gnocchi/sałatka z buraczków marynowanych

Polędwiczka wieprzowa /sos grzybowy lub sos serowy/ ziemniaki puree/ mix surówek

Poliki wołowe/sos na bazie czerwonego wina/gnocchi/buraczki zasmażane

Tilapia/ szpinak/sos kaparowo cytrynowy/ryż jasminowy/ mix surówek

Vege: Gnocchi z mozzarella i pomidorami/białe wino/warzywa sezonowe/pomidory

Vegan:Tajskie żółte curry/warzywa/tofu/mleko kokosowe/ryż jaśminowy/orzechy ziemne

( UWAGA: Dania wege i wegan do indywidualnego ustalenia)

 

Deser: 150g./os.

Mix ciast ( sernik, szarlotka, czekoladowe )

lub

Mini desery ( mus czekoladowy z wiśniami, tiramisu, panna cotta z musem owocowym)

 

Napoje – bez limitu

Kawa oraz herbata – bufet oraz serwis z baru ( do każdej rezerwacji ustawiamy bufet z kawą, herbatą i deserami)

Woda, soki – w stole

Napoje gazowane – podawane na życzenie

 

W cenie menu:

Przygotowanie stołu dla gości nakrytego obrusem, serwetki, kwiatki sezonowe w wazoniku

Menu dla dzieci dostępne jest  bez limitu podczas trwania rezerwacji ( zupa pomidorowa, fingersy z kurczaka z frytkami, makaron pomodoro, naleśniki z serem i pizza w kilku rodzajach)

Dzieci liczone są z 30% rabatem od finalnie ustalonej ceny za osobe dorosłą. Dolną granicę wiekową ustalamy w oparciu o to czy szykujemy dla dziecka miejsce przy stole a górną granicę wiekową określamy wyborem menu czy dana osoba będzie korzystała z menu dziecięcego czy z menu dla dorosłych.

 

Do końcowego rachunku doliczamy 10% serwisu lecz nie mniej niż 500 zł.

W przypadku imprez w dniach pon-czwartek, święta lub w godzinach wieczorno – nocnych po 22.00 serwis ustalany indywidualnie.

 

 

Ewentualne dodatkowe koszty:

Pokrowce elastyczne na krzesła białe – 12,00 zł./os.

Kompozycje ze świeżych kwiatów na stół – 200,00 zł./szt.

Tort – 20,00 zł./os.smak i wygląd tortu ustalany indywidualnie, ( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)

Tort własny – opłata tortowego 2 zł./os. nie mniej niż 50 zł. w cenie tortowego przechowanie tortu w lodówce, zastawa i akcesoria potrzebna do wyserwowania tortu.( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)

Dodatkowa przekąska gorąca: żurek lub węgierska zupa gulaszowa 250 ml./os. – 25 zł./os.

Alkohol w dwóch podstawowych wersjach:

1.Opłata korkowego 10zł./os.  – można dostarczyć własny alkohol, my go przechowamy, schłodzimy, podamy w odpowiedniej temperaturze i zapewnimy szkło ( cena dotyczy podstawowej wersji z wódką i winem )

2.Alkohol według zużycia, przykłądowe ceny:  piwo z nalewaka 0,5l. – 12 zł./wino białe i czerwone  0,7l. – 60 zł./butelka, wódka 0,5l. -  65zł/butelka.  /prosecco 0,7l - 70zł./butelka

Przy organizacji imprez w salach ogrodowej i lustrzanej dopłata do całości rachunku odpowiednio 300 zł. sala ogrodowa i 400 zł. sala lustrzana.

 

 

Oferta na przyjęcie okolicznościowe 220 zł. /os.

 

Przystawki 300g./os.

Wędzone/ pieczone mięsa, pasztet, ćwikła, chrzan i żurawina

Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym i dodatkami

Rożki z ciasta filo ze szpinakiem i suszonym pomidorem

Caprese – mozarella z pomidorem, grillowanymi warzywami i zielonym pesto

Tatar z łososia z avocado

Sałata z kozim serem, buraczkami, gruszką, pomarańczą, mixem sałat i sosem vinaigrette

Wybór pieczywa

 

Możliwość wymiany przystawek na:

Quiche mix np: łosoś/szpinak, feta, chorizo/suszony pomidor)

Tatar ze śledzia

Sałatka z marynowanym w miodzie i balsamico kurczakiem, warzywami, mixem sałat i sosem vinaigrette

Carpaccio z buraka z rucolą i orzechami

Mezze: hummus/tapenáda z oliwek/pesto

 

Zupy 300ml. /os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch zup dopłata – 5,00/os.)

Rosół  z makaronem

Krem z pomidorów z zielonym pesto i prażonymi pestkami słonecznika

Krem z białych warzyw z grzankami

Żurek

Tajska z kurczakiem i mlekiem kokosowym

 

Dania drugie 400 g./os. ( proszę wybrać 1 pozycję ) (mix dwóch dań dopłata – 10,00/os.)

Łosoś w teryaki/ryż jaśminowy/sałatka ze świeżych warzyw z sosem vinaigrette

Piersi z kaczki confit/sos owocowy/gruszka w białym winie i pomarańczach/gnocchi/sałatka z buraczków marynowanych

Polędwiczka wieprzowa /sos grzybowy lub sos serowy/ ziemniaki puree/ mix surówek

Poliki wołowe/sos na bazie czerwonego wina/gnocchi/buraczki zasmażane

Tilapia/ szpinak/sos kaparowo cytrynowy/ryż jasminowy/ mix surówek

Vege: Gnocchi z mozzarella i pomidorami/białe wino/warzywa sezonowe/pomidory

Vegan:Tajskie żółte curry/warzywa/tofu/mleko kokosowe/ryż jaśminowy/orzechy ziemne

( UWAGA: Dania wege i wegan do indywidualnego ustalenia)

 

Deser: 150g./os.

Mix ciast ( sernik, szarlotka, czekoladowe )

lub

Mini desery ( mus czekoladowy z wiśniami, tiramisu, panna cotta z musem owocowym)

Napoje – bez limitu

Kawa oraz herbata – bufet oraz serwis z baru ( do każdej rezerwacji ustawiamy bufet z kawą, herbatą i deserami)

Woda, soki – w stole

Napoje gazowane – podawane na życzenie

 

W cenie menu:

Przygotowanie stołu dla gości nakrytego obrusem, serwetki, kwiatki sezonowe w wazoniku

Menu dla dzieci dostępne jest  bez limitu podczas trwania rezerwacji ( zupa pomidorowa, fingersy z kurczaka z frytkami, makaron pomodoro, naleśniki z serem i pizza w kilku rodzajach)

Dzieci liczone są z 30% rabatem od finalnie ustalonej ceny za osobe dorosłą. Dolną granicę wiekową ustalamy w oparciu o to czy szykujemy dla dziecka miejsce przy stole a górną granicę wiekową określamy wyborem menu czy dana osoba będzie korzystała z menu dziecięcego czy z menu dla dorosłych.

 

Do końcowego rachunku doliczamy 10% serwisu lecz nie mniej niż 500 zł.

W przypadku imprez w dniach pon-czwartek, święta lub w godzinach wieczorno – nocnych po 22.00 serwis ustalany indywidualnie.

 

 

Ewentualne dodatkowe koszty:

Pokrowce elastyczne na krzesła białe – 12,00 zł./os.

Kompozycje ze świeżych kwiatów na stół – 200,00 zł./szt.

Tort – 20,00 zł./os.smak i wygląd tortu ustalany indywidualnie, ( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)

Tort własny – opłata tortowego 2 zł./os. nie mniej niż 50 zł. w cenie tortowego przechowanie tortu w lodówce, zastawa i akcesoria potrzebna do wyserwowania tortu.( cena nie zawiera dodatkowych elementów do tortu typu świeczki czy race)

Dodatkowa przekąska gorąca: żurek lub węgierska zupa gulaszowa 250 ml./os. – 25 zł./os.

Alkohol w dwóch podstawowych wersjach:

1.Opłata korkowego 10zł./os.  – można dostarczyć własny alkohol, my go przechowamy, schłodzimy, podamy w odpowiedniej temperaturze i zapewnimy szkło ( cena dotyczy podstawowej wersji z wódką i winem )

2.Alkohol według zużycia, przykłądowe ceny:  piwo z nalewaka 0,5l. – 12 zł./wino białe i czerwone  0,7l. – 60 zł./butelka, wódka 0,5l. -  65zł/butelka.  /prosecco 0,7l - 70zł./butelka

Przy organizacji imprez w salach ogrodowej i lustrzanej dopłata do całości rachunku odpowiednio 300 zł. sala ogrodowa i 400 zł. sala lustrzana.